Welke Asus laptop heb ik?

Er zijn diverse Asus laptops te koop, maar zeker nog veel meer laptops die in het verleden zijn verkocht. Als je graag wilt weten welke laptop jij in bezit hebt, dan kan je dat zien op verschillende manieren. Het zal je niet veel tijd kosten, maar toch moet je maar net weten waar je kan zien welke Asus laptop jij in je bezit hebt.

Zoek naar de modelnaam

De modelnaam van een Asus laptop is makkelijk en eenvoudig te vinden op de sticker van de laptop. Onderaan de laptop is vaak een sticker geplakt waarop naast de merknaam ook de modelnaam staat vermeld. Als de sticker niet meer aanwezig is op de onderzijde van je Asus laptop, dan zal je het op een andere manier moeten doen.

Tik in de window command cmd in. Als dit scherm is geopend kan je zelf diverse codes intikken. Met het intikken van de command: “wmic csproduct get name” komt er een berg aan informatie over je heen. Zo zie je niet alleen de modelnaam maar nog veel meer informatie.

Waar staat het serienummer van een Asus laptop?

Het serienummer van jouw Asus laptop staat in principe ook op de sticker aan de achterzijde van je laptop. In het geval deze niet meer aanwezig is, dan kan je de code overnemen zoals hierboven is weergegeven. Het serienummer zal nu automatisch verschijnen.

Zoek naar andere modellen

Niet alleen in de winkel zijn er vele verschillende Asus laptops te vinden, maar ook op het internet zijn er tal van laptops te koop. Op onze site vindt je een uitgebreid aanbod van diverse modellen. Kijk eens rustig rond en vergelijk de verschillende laptops eens met elkaar. Een Asus laptop is daarnaast verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Zoek je een laptop waarmee je wilt gamen of gaat het om ligt werk met Word of Excel? Maak voor jezelf eerst de beslissing waarvoor je de Asus laptop wilt gebruiken om zodoende opzoek te gaan naar een passend model.

Ben je momenteel al in het bezit van een Asus laptop, maar wil je een upgrade? In bovenstaande tekst kan je zien welke laptop jij hebt. Op basis van deze gegevens kan je vervolgens een nieuwe laptop uitzoeken.

TERUG NAAR BOVEN