Asus Vivobook of Zenbook kopen?

Als je opzoek bent naar een Asus laptop, dan is er de keuze uit verschillende modellen. Denk bijvoorbeeld eens aan de Vivobook of Zenbook. Beide modellen zijn zeer populair en het aanbod is daarnaast ook erg groot. Daarnaast zijn zowel de Vivobook en Zenbook op deze website beschikbaar. Kijk een naar de verschillende modellen en besluit een gloednieuwe Asus laptop te kopen. Naast verschillende types zie je ook in een overzicht waar het model de goedkoopste prijs heeft. Wel zo makkelijk natuurlijk.

Asus Zenbook al vanaf 600 euro te koop

Een nieuwe Asus Zenbook is al te koop vanaf 600 euro. Voor dit bedrag heb je niet alleen een nieuwe laptop, maar beschik je ook nog eens over de beste technologien. Een snelle laptop met daarnaast een groot beeldscherm is ideaal om mee te werken. De nieuwste modellen zijn daarnaast voorzien van een HD beeldscherm. Bekijk zelf eens de verschillende types en kom erachter dat de prijzen niet extreem hoog liggen. In vergelijking met de Asus Vivobook liggen de prijzen over het algemeen iets lager. Puur op de prijs afgaand, is de Zenbook aantrekkelijker om aan te schaffen als het gaat om een laptop zonder al te veel poespas.

Asus Vivobook is een krachtige laptop

De Asus Vivobook is een krachtige en mooie laptop waarmee je alle kanten op kan gaan. Denk bijvoorbeeld eens aan het teken en rekenen door middel van diverse zware programma’s. Bekijk de specificaties van de Asus Vivobook eens en kom erachter dat er veel mogelijk is. De nieuwste Vivobook modellen zijn voorzien van een HD beeldscherm en daardoor heb je ook nog eens de beste kwaliteit schermen ter beschikking. De vraag tussen een Vivobook of Zenbook is kijkend naar de mogelijkheden geen moeilijke vraag. De meeste mensen zullen voor de Vivobook gaan, maar hier hangt dan wel weer een prijskaartje aan.

Maak de keuze tussen een Vivobook of Zenbook

Er zijn veel verschillen te noemen tussen de Vivobook en Zenbook, maar vooral ook veel overeenkomsten. Wij adviseren altijd zelf goed onderzoek te doen naar de verschillende modellen. Maak voor jezelf eerst de afweging waar je een Asus laptop voor wilt gebruiken. Wil je het vooral voor de standaard dingen gebruiken als mailen of het gebruik van office. Of ben je opzoek naar een laptop waar je veel mee kan rekenen en tekenen? De Vivobook is wat beter geschikt als rekencomputer, terwijl de Zenbook meer als standaard laptop gebruikt kan worden. Dit is dan ook terug te zien in de prijs, want je hebt een Zenbook al vanaf 600 euro. De prijzen van een Asus Zenbook liggen een stuk hoger, vaak pas vanaf 1000 euro. Een Vivobook of Zenbook blijft dus een keuze tussen verschillende mogelijkheden. Ook op externe websites is meer te vinden over Asus laptops.

TERUG NAAR BOVEN