Waar staat serienummer van Asus laptop?

Niets is frustrerender dan iets zoeken maar het niet kunnen vinden. Als jij opzoek bent naar het serienummer van je Asus laptop, dan proberen wij je wat meer wegwijs te maken. Vaak is het een kwestie van goed kijken, maar het kan ook zomaar zo zijn dat het wat meer tijd vergt. In de meeste gevallen staat het unieke nummer van een Asus laptop op de achterkant / onderkant van de laptop. Onder de barcode is het nummer vermeld waar jij naar opzoek bent.

Serienummer Asus laptop op doos

Mocht je het serienummer van de Asus laptop niet op de onderkant kunnen vinden, dan kan je ook altijd nog eens kijken op de doos. Niet iedereen bewaard de doos van zijn of haar laptop, maar mocht je deze toevallig nog in het bezit hebben, dan is deze ook op de doos terug te vinden. Ook hier zal je weer opzoek moeten gaan naar de barcode om terecht te komen bij het serienummer van de Asus laptop. Uiteraard zijn er nog enkele andere manieren om het nummer te vinden als de doos inmiddels al lang en breed uit huis is.

Zoek de barcode voor serienummer Asus laptop

Niet alleen de laptop zelf heeft een serienummer, maar ook alle onderdelen zijn voorzien van een bepaald nummer. Wil je een nieuwe videokaart of toetsenbord bestellen, dan is het unieke nummer hier ook op terug te vinden. Eigenlijk wijst alles voor zich als je eenmaal de barcode hebt gevonden. Mocht het voorkomen dat je nergens een barcode of serienummer tegenkomt, dan kan je altijd nog contact opnemen met de verkopende partij. Met een beetje geluk staat het nummer van jouw Asus laptop of accessoire nog bij hun in het systeem.

Serienummers zijn uniek voor een bepaald model. Als jij exact weet welk model laptop of onderdeel van Asus je hebt, dan moet het vrij simpel zijn om dit product terug te vinden. Een uniek nummer is in dit geval niet nodig. Het kan echter voorkomen dat er bij de fabrikant wordt gevraagd om een serienummer. Ga dan altijd opzoek naar de barcode, bijbehorende doos of eventueel het bestelformulier. Vrijwel altijd is het nummer terug te vinden.

TERUG NAAR BOVEN