] Asus heeft vele verschillende laptops beschikbaar en de Asus Zenbook is dan ook mateloos populair. Deze laptop van Asus is in verschillende varianten te verkrijgen. Dit is een krachtig en veelzijdige laptop in verschillende prijscategorieën. De meeste Zenbooks hebben een prijskaartje vanaf ongeveer 600 euro. Hiermee liggen de prijzen over het algemeen wat hoger dan de Vivobooks.

Laptop met groot beeldscherm

Wat de Asus Zenbook mooi maakt is, dat de beeldschermen zeer groot ogen doordat er vrijwel geen rand aanwezig is. Dit maakt de beleving van de laptop nog mooier. Geniet optimaal van je nieuwe laptop met een zeer scherp scherm. De meeste laptops van de productielijn Asus Zenbook zijn voorzien van een HD-scherm. Ondanks dat er nauwelijks een rand aanwezig is, zijn de meeste laptops wel voorzien van een webcam. Een webcam is tegenwoordig essentieel door de vele vergaderingen en het thuiswerken.

Vergelijk de Asus Zenbook laptops

Op deze pagina worden diverse Asus Zenbook laptops weergegeven. Bekijk rustig eens wat de verschillen zijn om zodoende een juiste afweging te maken tussen de modellen. De aanschaf van een nieuw model duurt vaak wel even. Door de juiste afweging te maken hoef je niet meer naar de winkel om een Asus laptop te kopen. Bij vrijwel elke laptop zit een aantal jaar garantie na aanschaf. Bekijk eerst goed waar je bij een Asus Zenbook laptop garantie op krijgt. Uiteraard zijn er meerdere modellen te vinden zoals de Asus Vivobook.

Zenbook laptop

Koop een Zenbook tijdens acties

Regelmatig komen er verschillende acties voor, waardoor de aanschaf van een Asus Zenbook laptop nog aantrekkelijker is. Denk bijvoorbeeld aan een kortingspercentage of het verkrijgen van gratis accessoires. Een losse muis of toetsenbord zijn altijd meegenomen en kunnen goed van pas komen bij het gebruik van deze laptop. Kies eens voor een draadloze muis of draadloos toetsenbord om je bureau netjes en opgeruimd te houden.

Voordat je een Asus Zenbook aanschaft, dien je voor jezelf uit te maken waarvoor je de laptop wilt gebruiken. Als dit is voor het bezoeken van websites en het gebruik van Microsoft Office, dan hoef je een niet al te zwaar model te kopen. Als je echter zware games wilt spelen of grote teken- of rekenprogramma’s gaat gebruiken, dan is het verstandig om een Asus laptop met een sterkere processor aan te schaffen. De specificaties van een bepaalde Zenbook kunnen terug gevonden worden door het product te selecteren.

Vergelijk alle Asus Zenbook laptops

Er is al veel geschreven over de Asus Zenbook laptop en op het internet is er nog veel meer over te vinden. Ga zelf eens wat dieper in op alle details en vergelijk de verschillende modellen eens met elkaar. Een mooie Zenbook hoeft niet duur te zijn en dat is terug te zien aan de prijzen welke zijn weergegeven aan de bovenkant van deze pagina. Elke model is verkrijgbaar bij verschillende aanbieders. Wij hebben je het gemakkelijk gemaakt en de prijzen gerangschikt van laag naar hoog. Ook staat er daarnaast aangegeven of het product bij een bepaalde webwinkel nog op voorraad is of niet.

Wij proberen het je dus zo makkelijk mogelijk te maken door de verschillende Asus Zenbook modellen met elkaar te vergelijken. Mis je een model of ben je opzoek naar iets anders, dan kan je het ons laten weten. Een mooie goedkope laptop van hoge kwaliteit is dus te vinden op deze website. Uiteraard focussen we ons op de Asus laptops, maar ook andere modellen zijn zeer betrouwbaar. Heb je momenteel al een laptop en wil je deze bijvoorbeeld upgraden, ga dan eens naar onze pagina met accessoires. Hier worden onder andere beeldschermen en grafische kaarten aangeboden.

Asus Zenbook bestel je eenvoudig online

We doen steeds meer via het internet en vandaag de dag is het dan ook mogelijk om een Asus Zenbook laptop te kopen in een van de verschillende webshops. Vergelijk de verschillende modellen en besluit een nieuwe laptop online aan te schaffen. Binnen enkele klikken op de knop koop jij al een nieuw model. Wil je wel een nieuwe laptop, maar niet de hoofdprijs betalen? Bekijk dan eens de verschillende refurbished laptops van Asus. Hier staan modellen die opgeknapt zijn en nog zeker een tweede ronde mee kunnen. Dit scheelt niet alleen in de portemonnee, maar is ook nog eens goed voor het milieu.

Asus Zenbook
TERUG NAAR BOVEN