Asus Vivobook kent verschillende laptops. Een van de bekendste productlijnen van Asus is de Vivobook. Deze lijn kent zowel laptops in de hogere prijscategorie als in de lagere prijsklasse. Vanaf iets meer dan 200 euro heb je al een Vivobook in je bezit. Uiteraard zullen de prestaties hiervan minder zijn dan een duurdere laptop, maar het hangt natuurlijk ook helemaal samen met de intentie van gebruik.

Kies voor een full HD beeldscherm

Als je een Asus Vivobook alleen wilt gebruiken voor het opzoek van dingetjes op het internet. Of voor het gebruik van Word of Excel, dan hoef je geen zwaar uitgevoerde laptop aan te schaffen. Wil je zware reken- of tekenprogramma’s gaan draaien op je Asus Vivobook, dan is het wel aan te raden een zwaardere laptop te kopen. De duurdere varianten zijn meestal ook voorzien van een full HD-beeldscherm. Doordat er in negen van de tien gevallen ook een extra SSD-schijf aanwezig is, zal de snelheid van deze laptop niet snel teruglopen. Een externe harde schijf of sterke grafische kaart van Asus zorgen voor een nog betere prestatie.

Asus Vivobook

Asus Vivobook vergelijken

Op deze pagina zijn diverse Asus Vivobook laptops weergegeven. Kijk eens rustig rond en vergelijk voor jezelf de verschillen. Wil je gaan voor een hogere kwaliteit beeldscherm of is het belangrijk dat er een krachtige processor aanwezig is in de Asus laptop. De meeste Vivobook laptops van Asus zijn compact en eenvoudig mee te nemen als je op locatie wilt werken of vergaderen. Tegenwoordig heeft bijna iedere laptop een ingebouwde webcam en zo ook bij Asus. Doordat we steeds meer gaan thuiswerken is het handig om een goede kwaliteit camera te hebben. De laptops op deze pagina beschikken bijna allemaal over een HD-kwaliteit camera. Bekijk eens goed de specificaties.

Asus Vivobook met garantie

De aanschaf van een laptop wordt vaak gezien als een hele onderneming, maar door de komst van het internet kunnen we direct alle informatie opzoek van een bepaalde laptop. Ook kan je direct de prijzen vergelijken van verschillende Asus Vivobook laptops. Als je eenmaal hebt besloten om een Asus laptop te kopen, dan zit hier vaak ook een aantal jaar garantie op. Kijk vooraf eerst eens goed op welke onderdelen je garantie hebt en om hoeveel jaar het gaat. De aanschaf van een Vivobook zal zeker niet tegenvallen, want deze laptop is zeer goed ontwikkeld en kent veel positieve uitgangspunten.

Asus Vivobook online bestellen

Met de komst van het internet is het leven niet alleen makkelijker geworden, maar misschien zijn we hierdoor ook wel wat luier worden. Er zijn vele verschillende webshops te vinden waar je een Asus Vivobook kan kopen. Bovenaan onze pagina zijn de verschillende modellen te vinden met de bijbehorende prijzen. De laagste prijs wordt direct gepresenteerd en je kan ook zien of het model nog op voorraad is. Bekijk de verschillende laptops en vergelijk de prijzen eens met elkaar. Uiteraard wordt de prijs mede bepaald door de eigenschappen van een laptop.

Asus Vivobook 15 een nieuw model

De Asus Vivobook 15 is een mooi en nieuwe model welke online aan te schaffen is. Deze laptop is niet heel duur in aanschaf. Vanaf een paar honderd euro kan je al een Vivobook 15 aanschaffen. Voor dit geld beschik je over een krachtige laptop die zeker een lange tijd mee kan gaan. Naast de standaard dingen als Microsoft Office kan je op de Vivobook 15 ook verschillende rekenprogramma’s installeren. Uiteraard is de laptop ook geschikt voor het gamen, maar als je deze laptop puur wilt kopen voor het gamen zelf, dan zijn er speciale game laptops te vinden op onze website.

Vivobook 17 met groot beeldscherm

Een laptop met groot beeldscherm zien we steeds vaker voorbijkomen. De Asus Vivobook 17 heeft een beeldscherm van maar liefst 17 inch. Veel mensen zien dit als een groot voordeel. Zo wordt het werken op een dergelijke laptop een stuk prettiger, omdat je alles op een scherm kan weergeven. Een klein nadeel kan zijn, dat de laptop weer een stukje zwaarder wordt en wellicht niet meer in iedere tas past. Toch is de Vivobook 17 aantrekkelijk voor mensen die houden van films kijken op het laptop. Denk bijvoorbeeld aan het kijken van films tijdens het reizen met de trein of vliegtuig.

Ook de Asus Vivobook 17 kan gekocht worden in verschillende varianten. Op het internet zijn meerdere modellen terug te vinden en de prijzen kan je eenvoudig met elkaar vergelijken. De nieuwste modellen worden in de regel uitgevoerd met een snelle USB 3.0 poort en USB-C poort. Daarnaast is het handig dat de nieuwere laptops ook zijn voorzien van een HDMI aansluiting, zodat je de laptop op een superscherp extern beeldscherm kan aansluiten. Er valt veel te zeggen over de Vivobook 17, maar voornamelijk de kwaliteit van het scherm springt eruit.

Kwaliteit van geluid bij Vivobook 17

De geluidkwaliteit van de modellen kan soms wat tegenvallen. Dit is afhankelijk van het model wat je voor ogen hebt. Niet ieder model van Asus is voorzien van een goede geluidsinstallatie. In de regel is de kwaliteit van geluid bij laptop minder dan bij een desktop variant. Uiteraard heeft dit te maken met het formaat speakers dat weggewerkt moet worden in de laptop zelf. We willen immers een zo dun en licht mogelijke laptop en dat is dus ook het geval bij de Asus Vivobook 17. Wil je echter toch een verbeterde kwaliteit geluid, dan kan je ervoor kiezen om een laptop te kopen met Sonicmaster.

Een verlicht toetsenbord komt bij de meeste Asus laptops voor, maar bij de Vivobook 17 is dit bij de eerste varianten niet het geval. Dit maakt werken in het donker misschien wat lastig. Werk je graag in het donker, dan kan je er ook voor kiezen om een extern toetsenbord aan te sluiten op je laptop. Deze laptop is al verkrijgbaar voor een prijs van minder dan 1000 euro. Voor een grote laptop met een mooie beeldscherm is deze prijs zeer redelijk. Vergelijk de verschillende modellen met elkaar en kijk ook eens naar goede en sterke videokaarten die je kan installeren in de Asus Vivobook 17.

Vergelijk de verschillende Asus Vivobook laptops met elkaar

Vergelijk zelf eens de verschillende modellen van de Asus Vivobook eens met elkaar. Snel zal opvallen dat de prijzen nog wel eens flink uit elkaar kunnen lopen. Door bovenstaande tabel te raadplegen kan je wellicht een hoop geld besparen. Niemand zit erop te wachten om teveel te betalen voor een nieuwe laptop. Het is dan ook mogelijk om te gaan voor een opgeknapte variant. De zogenaamde refurbished laptops kunnen nog zeker een tweede keer mee, maar zijn daarentegen wel een stuk goedkoper. Het is natuurlijk een afweging die gemaakt dient te worden tussen prijs, kwaliteit en eventuele garantie. Bekijk ook eens het verschil tussen een Vivobook of Zenbook.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bij veel webshops geldt tegenwoordig het motto: vandaag besteld, morgen in huis! Dit is natuurlijk de luxe die we tegenwoordig hebben met alle bezorgdiensten. Let altijd goed op wat de bezorg termijn is welke gehanteerd wordt. Dit kan nog wel eens verschillen per webshop. Ook is dit natuurlijk sterk afhankelijk van de voorraad. De Asus Vivobook is immens populair en dat is dan ook terug te zien in de verkopen. Het komt vaak voor dat nieuwe modellen zeer snel zijn uitverkocht, daarom moet je er snel bij zijn.

Asus Vivobook
TERUG NAAR BOVEN