Asus Rog Strix review

Ben je op zoek naar een goede gaming laptop, dan zijn er verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. De meeste fanatieke gamers hechten veel waarde aan een laptop waarop ze hun pc-spelletjes kunnen spelen. Om te kunnen genieten van je pc-spelletjes moet je namelijk een goede gaming laptop hebben. Een gaming laptop is op een bepaalde manier vervaardigd waarbij je minder tot helemaal geen last zal hebben van een onprettige beleving tijdens het gamen. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over de Asus Rog Strix laptop. Ben je een fanatieke gamer? Dan moet je de volgende alinea zeker lezen. 

Asus Rog Strix

Een goede gaming laptop

Zoals eerder aangegeven dien je een goede gaming laptop te hebben als je op een geweldige manier wil genieten van je games. In het verlengde hiervan zijn er verschillende zaken waarop je moet letten als je van plan ben om er een aan te schaffen. Een videokaart is zonder meer een van de belangrijke schakel van een goede gaming laptop. Voor wanneer het gaat om de hoeveelheid frames per seconde (fps) is de grafische kaart van eminent belang. Andere zaken die ook aan de orde komen zijn onder de resolutie en het soort beeldscherm. Zo kun je kiezen tussen een full hd beeldscherm en een 4k beeldscherm. Waarvoor je kiest mag jezelf bepalen. Zou je graag een hoge verversingssnelheid willen hebben? Dan kun je kiezen voor een gaming laptop die een capaciteit heeft van 120Hz. Een gaming laptop met een capaciteit van 120Hz heeft namelijk het dubbele hoge verversingssnelheid in vergelijking met een standaard gaming laptop. En zo kunnen we doorgaan met andere aspecten die een rol spelen bij het aanwijzen van een goede gaming laptop. Bij de verschillende shops kun je wel terecht om meer informatie in te winnen. 

Asus Rog Strix

De Asus Rog Strix is een van de vele modellen gaming laptops die je zeker kunt gebruiken als fanatieke gamer. Er zijn verschillende modellen Asus Rog Strix modellen laptop die je kunt kopen. Het ligt geheel en al aan jou wat jezelf graag zou willen hebben. Een van de pluspunten van de Asus Rog Strix is dat het heel erg licht is in gewicht. Gezien de vorm en de bouw zou je dit helemaal niet kunnen indenken. In de volgende alinea’s bespreken we 4 verschillende Asus Rog Strix gaming laptop die je, als fanatieke gamer, zeker zou moeten hebben. 

Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010W

Het schermdiagonaal van de Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010W is vastgesteld op 17.3 inch. Daarnaast heeft het een processor van de type AMD Ryzen 7. Verder kun je rekenen op een intern werkgeheugen van 16 GB en een totale opslagcapaciteit van 512 GB. De type videokaart die gebruikt wordt bij de Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010W is de NVIDIA GeForce RTX 3050. De Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010W heeft alles in huis wat een fanatieke gamer graag zou willen hebben in een laptop. Met zo een laptop ben je in staat om films te kijken in Full HD, kun je foto’s bewerken en veel meer zaken die je op een laptop zou moeten doen. Dankzij de opbouw van de Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010W kun je games zoals Call of Duty spelen op de hoogste instellingen. De 144 hertz beeldscherm zal aan de andere kan ervoor zorgen dat de beelden snel en vloeiend bewegen. Maak jij dus lange uren achter de pc middels het gamen? Dan is de Asus ROG Strix G17 G713IC-HX010W zeker een laptop die je moet aanschaffen. Van de aanschaf zal je gegarandeerd geen spijt van hebben. 

Asus ROG Strix G15 G513IH-HN101T

De Asus ROG Strix G15 G513IH-HN101T is ook een van de gaming modellen laptops die je moet bekijken. Het schermdiagonaal van de Asus ROG Strix G15 G513IH-HN101T is gelijk aan 15.6 inch. Deze speciale en toffe gaming laptop heeft een intern werkgeheugen van 16 gb en een totale opslagcapaciteit van 1 TB. De type videokaart chipset valt onder de categorie NVIDIA GeForce GTX 1650. Het spelen van games gaat op deze laptop als ademen. Als gamer zal je zeker het gevoel krijgen dat je game op een hoog niveau gespeeld wordt.  Iets wat zeker ook vermeld moet worden is dat het reflectiescherm aan anti reflecterend karakter heeft. De Asus ROG Strix G15 G513IH-HN101T heeft een kloksnelheid van 2.9 GHz en een Turbo snelheid van 4.2 GHz. Het cachegeheugen van is vastgesteld op 8 mb. Kortom kan er aangegeven worden dat je met de Asus ROG Strix G15 G513IH-HN101T niets mankeert wanneer het gaat om het gamen. Er is voor alles een oplossing gezocht en het kan zonder in het rijtje geplaatst worden van de verschillende top gaming laptops. Maak zeker gebruik van de gelegenheid om je game beleving op te voeren met de Asus ROG Strix G15 G513IH-HN101T.

Asus ROG Strix G15 Advantage Edition G513QY-HF002W

Een van de modellen laptop die we zeker niet kunnen vergeten is de Asus ROG Strix G15 Advantage Edition G513QY-HF002W. Deze gaming laptop heeft ook alles in huis om je een fantastische gamebeleving te laten krijgen. De Asus ROG Strix G15 Advantage Edition G513QY-HF002W gaming laptop heeft min of meer dezelfde eigenschappen als de twee voorgaande laptops die in dit artikel vermeld zijn. Indien je op zoek ben naar een geschikte en unieke gaming laptop, dan is Asus ROG Strix G15 Advantage Edition G513QY-HF002W zeker iets voor jou.

Koop vandaag nog je Asus ROG Strix gaming laptop

Ben je al lang op zoek naar een laptop die je goed zou kunnen gebruiken tijdens het gamen? Dan zijn de verschillende Asus Rog Strix edities zeker de moeite waard om naar te kijken. Bij de shop waar je je laptop zal kopen, kun je in de meeste gevallen altijd vragen naar meer informatie. Op die manier kun je beter een besluit nemen over welke laptop je graag zou willen hebben. Check vandaag nog de verschillende modellen en plaats vandaag nog je bestelling. Met de Asus Rog Strix zal je game beleving zeker omhoogschieten. Deze laptop voorziet jou van alle gemakken tijdens het gamen.

1 gedachte over“Asus Rog Strix review

TERUG NAAR BOVEN