Het aanschaffen van een nieuwe laptop kost vaak een hoop geld. Daarom worden er steeds meer Asus refurbished modellen verkocht. Als je opzoek bent naar een goede laptop, maar wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen dan is het aanschaffen van een tweedehands model een goed alternatief. Op deze pagina zijn niet alleen gebruikte laptops te vinden, maar ook toetsenborden, muizen en beeldschermen kunnen er gekocht worden.

Asus refurbished scheelt een hoop geld

Omdat we steeds meer met onze mobiele telefoon doen, zien we dat de populariteit van een laptop een klein beetje afneemt. Toch is het nog erg handig een goed draaiende laptop in huis te hebben. Door een Asus refurbished laptop aan te schaffen bespaar je een hoop geld en beschik je toch over een goede laptop. Een grondige inspectie van de tweedehands modellen wordt vaak eerst uitgevoerd voordat deze in de verkoop komen. Afhankelijk van de prijs en het model zit er vaak ook nog een bepaalde vorm van garantie bij.

Vaak wordt er wat ongemakkelijk gedaan over de aanschaf van tweedehands spullen, maar de laptops van Asus worden vaak eerst goed nagekeken. Dit kan nog weleens verschillen per aanbieder. Het is dan ook een kleine moeite om zelf eens goed onderzoek te doen naar de diverse aanbieders.

Tweedehands Asus modellen en accessoires

Zoals eerder gezegd zijn er naast de refurbished Asus laptops ook accessoires te koop. Een toetsenbord of beeldscherm zal niet veel in kracht afnemen en kunnen dan ook nog makkelijk een tweede of zelfs derde ronde mee. Omdat een Asus beeldscherm vaak jarenlang op dezelfde plek staat zal je niet veel gebruikssporen tegenkomen. Voordat je een tweedehands artikel van Asus aanschaft, adviseren wij wel eerst de beschrijving goed door te lezen. Dit voorkomt dat je tegen eventuele verrassingen aan loopt. Kijk eens rustig rond en besluit vandaag nog een refurbished Asus laptop of beeldscherm aan te schaffen. Denk eens aan de Vivobook als Asus refurbished laptop.

Refurbished adapters en geen accu’s

Op onze site worden ook diverse refurbished adapters van Asus aangeboden. Wij zullen echter niet accu’s aanbieden, omdat de levensduur hiervan sterk afhangt van de gebruiker. Als je een kapotte of slechte accu hebt, dan adviseren wij een nieuwe Asus accu te kopen. Zo beschik je weer over de nieuwste technologie en kan je laptop er weer voor een lange tijd tegenaan. Nieuwe opladers worden ook op onze website aangeboden.

TERUG NAAR BOVEN