Asus opladers vergelijken en kopen!

Asus heeft vele verschillende laptops in het assortiment en daarbij komen dus ook vele verschillende opladers. Bij aanschaf van een nieuwe laptop zit altijd een oplader en accu, maar het kan voorkomen dat je bij een bestaande laptop je oplader kwijtraakt. Is je huidige oplader zoek of is deze kapot gegaan, dan is dat natuurlijk erg vervelend en frustrerend. Op deze pagina zijn verschillende oplader weergegeven van diverse Asus laptops.

Welke oplader heb ik?

Wil je weten welke oplader je nodig hebt, dan is dit eenvoudig terug te vinden. Wellicht kan je de huidige Asus laptop niet meer opstarten, doordat de accu leeg is geraakt. Dan zijn er natuurlijk altijd nog alternatieven. Zoek allereerst het type en model van je laptop op. Dit kan je eenvoudig doen door op de sticker te kijken welke zich onderaan de Asus laptop bevindt.

Als je eenmaal het juiste type van je Asus laptop hebt gevonden, dan kan je aan de slag met het bestellen van een nieuwe oplader. Mocht je accu ook kapot zijn, dan is het ook mogelijk deze te bestellen maar daar gaan we in eerste instantie niet vanuit. Is je oplader kapot en niet kwijt, dan maakt dit het vaak een stuk makkelijker om een nieuwe te bestellen. Heb je een Asus Chromebook, dan zijn hier natuurlijk ook verschillende opladers voor te vinden.

Controleer alle gegevens van de Asus oplader

Het type oplader staat vaak vermeld op de beschrijving van je oude oplader. Waar je daarnaast goed op dient te letten is dat de Voltage (V) en Amperage (A) gelijk zijn. Dit voorkomt dat de Asus laptops kapotgaan tijdens het opladen. In het algemeen mag de Amerage iets hoger zijn, maar niet lager. Controleer dit echter wel van tevoren om te voorkomen dat je laptop kapot gaat. Dit kan je navragen bij de experts van Asus.

Asus oplader plug controleren

Zodra je alle benodigde gegevens hebt gevonden, kan je beginnen met het bestellen van je Asus oplader. Er blijft echter nog een puntje over, dat is de connectorplug. Niets is zo vervelend als een connectorplug welke niet overeenkomt met jouw laptop. Als ook deze past in jouw Asus laptop, dan is het wachten tot de oplader thuis wordt bezorgd en je kan weer rustig gebruik maken van je laptop. Kijk rustig rond en vergelijk de prijzen eens goed met elkaar.

TERUG NAAR BOVEN