Door de grote hoeveelheid aan laptops die te koop zijn, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Als je opzoek bent naar een simpele maar toch mooie laptop, dan is de Asus Chromebook wellicht wat voor jou. Deze mooie laptop wordt veel gebruikt door mensen die voornamelijk gebruik maken van het internet en als er eventueel mails verstuurd moeten worden.

Laptop draait op Chrome OS

De naam zegt het misschien al, maar de Asus Chromebook draait op Chrome OS. Dit is een mooi platform en het werken op deze laptop is dan ook zeer fijn. Zoals eerder genoemd is het een lichte laptop, maar daar is de prijs dan ook naar. Voor iets meer dan 200 euro heb je al een simpel model zonder al te veel poespas. Als je geen zware programma’s of games hoeft te draaien op je laptop dan is de Asus Chromebook uitermate geschikt voor een langdurig gebruik.

Tegenwoordig worden de laptops steeds groter en is het belangrijk om een goed beeldscherm te hebben. De Asus Chromebook is dan ook uitgevoerd in twee verschillende varianten. Zo kan je ervoor kiezen om de standaard versie van een laptop aan te schaffen, maar het is ook mogelijk om voor een Chromebook Flip te gaan. Dit is een laptop waarbij je het beeldscherm kan omklappen. Daarnaast is het beeldscherm van deze Asus laptop ook nog eens voorzien van een touchscreen.

Vergelijk de verschillende Chromebook laptops

Vergelijk de Asus Chromebook laptops op deze pagina eens met elkaar. De verschillende prijscategorieën hangen samen met de performance van een laptop. Als je meer te weten wilt komen over de specificaties van een bepaalde laptop, dan is dit eenvoudig te zien door op de laptop te klikken.

Asus Chromebook met touchscreen

Waar laptops met touchscreen vroeger erg duur waren, is dat tegenwoordig al lang niet meer zo. De Asus Chromebook flip is voor enkele honderden euro’s al te koop. Je hoeft ook niet meer langs de winkels te gaan, want met enkele klikken op de knop kan je een bestelling van een Asus laptop al in gang zetten. Kijk goed naar de leveringsvoorwaarden en de garantie die een Asus Chromebook heeft. Voor het surfen op internet en het beantwoorden van e-mails is de laptop van deze Asus serie zeer geschikt.

Asus chromebook
TERUG NAAR BOVEN