Door de grote hoeveelheid aan laptops die te koop zijn, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Als je opzoek bent naar een simpele maar toch mooie laptop, dan is de Asus Chromebook wellicht wat voor jou. Deze mooie laptop wordt veel gebruikt door mensen die voornamelijk gebruik maken van het internet en als er eventueel mails verstuurd moeten worden.

Laptop draait op Chrome OS

De naam zegt het misschien al, maar de Asus Chromebook draait op Chrome OS. Dit is een mooi platform en het werken op deze laptop is dan ook zeer fijn. Zoals eerder genoemd is het een lichte laptop, maar daar is de prijs dan ook naar. Voor iets meer dan 200 euro heb je al een simpel model zonder al te veel poespas. Als je geen zware programma’s of games hoeft te draaien op je laptop dan is de Asus Chromebook uitermate geschikt voor een langdurig gebruik. Het kopen van een Asus laptop is de laatste tijd zeer eenvoudig geworden door de komst van het internet.

Tegenwoordig worden de laptops steeds groter en is het belangrijk om een goed beeldscherm te hebben. De Asus Chromebook is dan ook uitgevoerd in twee verschillende varianten. Zo kan je ervoor kiezen om de standaard versie van een laptop aan te schaffen, maar het is ook mogelijk om voor een Chromebook Flip te gaan. Dit is een laptop waarbij je het beeldscherm kan omklappen. Daarnaast is het beeldscherm van deze Asus laptop ook nog eens voorzien van een touchscreen.

Vergelijk de verschillende Chromebook laptops

Vergelijk de Asus Chromebook laptops op deze pagina eens met elkaar. De verschillende prijscategorieën hangen samen met de performance van een laptop. Als je meer te weten wilt komen over de specificaties van een bepaalde laptop, dan is dit eenvoudig te zien door op de laptop te klikken. Asus laptop vergelijken hoeft niet veel tijd te kosten, door de komst van het internet. Op onze website is veel informatie te vinden over de verschillende modellen. Wij proberen het je zo eenvoudig mogelijk te maken door de laptops op prijs te rangschikken.

Asus Chromebook met touchscreen

Waar laptops met touchscreen vroeger erg duur waren, is dat tegenwoordig al lang niet meer zo. De Asus Chromebook flip is voor enkele honderden euro’s al te koop. Je hoeft ook niet meer langs de winkels te gaan, want met enkele klikken op de knop kan je een bestelling van een Asus laptop al in gang zetten. Kijk goed naar de leveringsvoorwaarden en de garantie die een Asus Chromebook heeft. Voor het surfen op internet en het beantwoorden van e-mails is de laptop van deze Asus serie zeer geschikt. Wil je echter gebruik maken van een extern beeldscherm als tweede scherm, dan is dit ook goed mogelijk.

Asus Chromebook vanaf 200 euro

Een mooie Asus Chromebook voor slechts 200 euro is natuurlijk geen geld. Voor dit bedrag heb je niet alleen een mooie laptop, maar kan je ook nog eens goed prestaties verwachten. Vaak wordt er gedacht dat goedkope laptops niet goed presteren, maar dat is in dit geval zeker niet zo. De laptops van Asus zijn vaak voorzien van een betrouwbaar hardware pakket, waardoor de computer jaren meegaan. Vergelijk zelf eens de verschillende Asus Chromebook modellen en besluit er een te kopen. Het vergelijken is zeer eenvoudig en ook de prijzen staan erbij vermeld. Je ziet in een oogopslag dat een Asus Chromebook al verkrijgbaar is vanaf 200 euro.

Ben je zelf opzoek naar de allernieuwste laptop, dan betaal je natuurlijk net iets meer. Toch hoeft een ouder model zeker niet minder te zijn. Nieuwe modellen hebben vaak de nieuwste updates of een net iets krachtigere interne computer. Besluit je echter een Asus Chromebook alleen te gebruiken voor het versturen van e-mails of programma’s als Word of Excel dan hoef je niet veel geld uit te geven. Bedragen rond de 200 euro zijn niet onrealistisch. Wees er snel bij, want voor je het weet zijn de laptops alweer uitverkocht.

Spotify op Chromebook

Zodra je een Asus Chromebook hebt aangeschaft, kan je aan de slag gaan met deze mooie en snelle laptop. Wil jij genieten van de beste muziek, download dan direct Spotify op Chromebook. Zo kan je tijdens het werken of studeren luisteren naar vrijwel alle muziek die er tot nu toe is uitgebracht. Door de app te downloaden, kan je altijd muziek luisteren. Heb je even niet de beschikking over een internetverbinding, dan kan je nog altijd muziek luisteren op Spotify met je Chromebook. Uiteraard wel alleen als je de download functie binnen deze app hebt ingeschakeld.

Asus chromebook
TERUG NAAR BOVEN