Er zijn vele verschillende Asus laptops te koop in de winkels of het internet. Asus heeft een uitgebreid assortiment aan laptops en voor iedereen is er wel een laptop beschikbaar. Als jij opzoek bent naar een nieuwe laptop, dan kan je op onze website genieten van het uitgebreide aanbod. Kijk eens rustig rond en lees meer over de aanvullende informatie. Wil je gaan voor een Zenbook, Vivobook of toch een Chromebook?

Koop een Asus laptops met korting

De aanschaf van een laptop kan hoog uitvallen, maar door gebruik te maken van een mooie korting is de aanschaf van een Asus laptop toch aantrekkelijk. De Asus laptop herkent zich door zijn veelzijdigheid. Kortingen tot wel 30% zijn niet ondenkbaar en een beetje research loont dan ook al snel. Kijk eens rustig op onze website om de verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Niet alleen normale laptops zijn er terug te vinden, maar ook de zwaardere game laptops van Asus staan tussen het assortiment.

Waar veel laptops zich richten op de standaard edities, kent Asus een uitgebreid assortiment aan game laptops. De fanatieke gamers zijn dan ook fervent fan van Asus. Met de krachtige processor kan je de meeste geweldige games spelen. Ook de game laptops van Asus komen regelmatig in de aanbieding.

Asus laptops

Laptoptas en accessoires van Asus

Een nieuwe Asus laptop gaat tegenwoordig erg lang. Uiteraard hangt dit ook af van de verzorging hiervan. Denk hierbij niet alleen aan het up-to-date houden van de software en het gebruik van virusscanners, maar ook de buitenkant dient enige verzorging te hebben. Als jij regelmatig met je Asus laptop opstap gaat, dan adviseren wij een mooi laptoptas aan te bieden. Hiermee wordt jouw kostbare bezit direct beschermt tegen stoten en vuil. Asus laptops zijn altijd even duur, maar door deze goed te beschermen gaan ze nog langer mee en dat willen we allemaal.

Toetsenbord of muis voor Asus laptops

Naast de laptoptas van Asus zijn er ook diverse accessoires te koop. Door een toetsenbord en muis aan te schaffen kan je nog comfortabeler werken op je laptop. Als je in de juiste houding achter de Asus laptop wilt zitten, dan kan het voorkomen dat een verhoging noodzakelijk is. Een Asus laptop standaard kan je van alle gemakken voorzien.

Asus laptops vergelijken

Wil je verschillende Asus laptops met elkaar vergelijken, dan kan dat met onze handige tool. Gebruik deze tool op onze website eens en vergelijk direct tientallen laptops met elkaar. Een mooie Asus laptop kenmerkt zich niet alleen aan het uiterlijk, maar ook aan de graphics en software. Bij het vergelijken van de diverse laptops zie je niet alleen het verschil in prijs, maar daarnaast ook nog eens de bijbehorende karakteristieken.

Asus laptops

Asus Vivobook

Een van de meeste bekende laptops van het merk Asus is toch wel de Vivobook. Dit type is een mooie en krachtige laptop voor niet al te veel geld. Het is goed mogelijk om verschillende programma’s op het zelfde moment te draaien. Ook ziet deze laptop er zeer strak uit en voor het geld hoef je het niet te laten. De Asus Vivobook is al beschikbaar vanaf ongeveer 200 euro.

Uiteraard zal de kwaliteit en prestaties van de Asus laptop toenemen met de prijs. Als je echter opzoek bent naar een laptop welke gebruikt kan worden voor de normale werkzaamheden, dan is dit een uitstekend model. Je kan er zelf nog voor kiezen om met de opties te spelen. Denk bijvoorbeeld eens aan een zwaardere processor of of wat meer interne geheugen. Asus laptops kan je zelf upgraden, maar de standaard modellen zijn vaak al voorzien van alle benodigdheden.

Asus Chromebook

Asus beschikt nu ook over de Asus Chromebook. Deze laptop draait op het programma Chrome OS en is voorzien van vrijwel alle benodigdheden. Het is een simpele, maar toch zeer mooie laptop welke in verschillende modellen te koop is. Ook deze laptop is al te koop vanaf ongeveer 200 euro. Het is niet aan te raden om zware programma’s te gebruiken, maar de laptop is ideaal voor alledaagse werkzaamheden. Het gebruik van Microsoft Office werkt uitstekend op de Asus Chromebook.

Asus Zenbook

De Asus Zenbook is een veelzijdige laptop met een sterke processor. Deze laptop wordt voornamelijk gebruikt door mensen die net wat meer capaciteit nodig hebben. Relatief zware programma’s zijn geen probleem voor dit type. Uiteraard is het altijd aan te raden vooraf na te gaan of elk programma gedraaid kan worden op de laptop. De rekenprogramma’s kennen tegenwoordig steeds meer capaciteit en dat vergt ook meer van onze laptops. Een goede en betrouwbare Asus Zenbook is te koop in het middensegment en kent een startprijs van ongeveer 600 euro. Zoals je hebt gelezen zijn de Asus laptops er in veel verschillende soorten verkrijgbaar.

Online Asus laptop kopen

Nu valt er op deze website veel te lezen over het kopen van Asus laptops. Ook op andere sites valt er genoeg informatie te vinden en dat is soms verwarrend. Wij proberen een overzichtelijk geheel te maken, waarbij de modellen elk een eigen pagina hebben. Dit zorgt ervoor dat je meer overzicht hebt en daardoor sneller kan vergelijken. Een onderscheid tussen de goedkope en dure modellen wordt al voor je gemaakt. Als je een Asus laptop wilt kopen, dan worden ook nog eens de verschillende aanbieders weergegeven. Een Asus laptop kopen doe je dus eenvoudig en snel bij de beste en goedkoopste aanbieder welke is weergegeven op de eigen pagina.

Laptops vergelijken via het internet

Het vergelijken van laptops op het internet kan eenvoudig zijn, maar dit is niet altijd het geval. Wij richten ons op een beperkt aanbod, waardoor je niet overladen wordt door verschillende modellen. Laptops vergelijken wordt hierdoor niet alleen eenvoudiger, maar ook een stuk leuker. Kijk zelf eens naar de verschillende modellen van Asus en besluit een nieuwe of gebruikte Asus laptops te kopen. Het vergelijken van laptops op het internet was nog nooit zo makkelijk.

Asus zenbook

Refurbished Asus laptops kopen

Laptops worden steeds vaker en sneller weg gedaan, terwijl ze nog prima een tweede keer meekunnen. Grote bedrijven hebben meestal contracten lopen waardoor er na een aantal jaar de laptops worden vervangen. De computers die dan overblijven, kunnen als tweedehands laptop worden overgenomen. De refurbished Asus laptops zijn vaak relatief goedkoop en zijn daardoor een zeer goede aankopen. Vergelijk de verschillende modellen met elkaar en besluit eens om voor een tweedehands laptop te gaan. We zien steeds vaker refurbished items en zo ook in de elektronica wereld.


  • Een goedkope Asus laptop kopen? Hier moet je op letten

    Laptops zijn er in allerlei verschillende soorten prijsklasse, van enkele honderden euro’s tot ver boven de duizend euro. Het is al snel aantrekkelijk om een goedkope laptop te kopen, maar waar moet je dan op letten? Wij leggen je alles uit over goedkoop een Asus laptop kopen die goed genoeg is om er jaren plezier

  • Asus Z170 pro gaming is een snel moederbord

    Ben je een verfent gamer, dan ben je niet alleen gebaad bij een mooie computer. Je wilt natuurlijk ook gebruik maken van de snelste hardware om zodoende supersnel te kunnen gamen. De games op de laptop en computer worden steeds groter en dit kan soms problemen veroorzaken met betrekking tot de snelheid. Een snel moederbord

  • Asus Chromebook gaat niet aan, 10 oplossingen

    Beschik jij over een Asus Chromebook en gaat deze opeens niet meer aan, dan is dit natuurlijk heel vervelend. In de meeste gevallen komt de timing van een kapotte laptop op een zeer ongewenst moment. Toch kan het zo zijn dat je laptop niet volledig kapot is en met enkele simpele stappen weer gemaakt kan

TERUG NAAR BOVEN