2 in 1 laptop handig of niet?

We zien de 2 in 1 laptops steeds vaker voorbij komen. Nu krijgen we vaak de vraag wat de voor- en nadelen van een dergelijke laptop zijn. In dit artikel proberen we je wat meer bij te brengen over deze nieuwe vorm van computers. Allereest wil je misschien weten wat een 2 in 1 laptop nou eigenlijk is. Het klinkt misschien heel spannend, maar eigenlijk valt dit allemaal reuze mee. Naast dat je het product als een standaard laptop kan gebruiken, is het ook mogelijk om het als een tablet te gebruiken. Je kan het beeldscherm los koppelen van het toetsenbord, waardoor je zowel een tablet als een laptop in huis hebt.

Asus 2 in 1 laptop of tablet kopen?

Er zijn verschillende voordelen van een 2 in 1 laptop. Het meest voor de hand liggende is natuurlijk dat je het tevens als een tablet kan gebruiken. ’s Avonds op de bank hoef je dus niet direct een heel toetsenbord bij je te hebben. Doordat je het los kan koppelen van het toetsenbord pak je het ook wat makkelijker bij je. Uiteraard zijn er ook enkele nadelen. Zo betreft het vaak modellen die voorzien zijn van wat minder capaciteit. Denk hierbij aan opslag, maar ook aan prestaties. Een 2-in-1 laptop wordt vooral gebruik voor de alledaagse dingen. Zoals bijvoorbeeld het gebruik van Word of Excel. Ook het versturen van e-mails is zeer makkelijk met deze Asus laptop.

Gamen met een 2-in-1 laptop?

Het spelen van grote games is niet altijd weggelegd voor een 2 in 1 laptop. Ook die van Asus zijn niet altijd geschikt voor games met hoge grafische kwaliteiten. Hiervoor adviseren wij je te kijken naar een speciale game laptop van Asus. Daarnaast kan je dit direct combineren met een game muis of toetsenbord.

Hybride laptop hetzelfde als een 2 in 1 laptop

Ook een hybride laptop komen we veel tegen op het internet. Dit is dezelfde betekenis als een 2 in 1 laptop. Beide woorden kunnen worden toegepast voor een laptop die je ook als tablet kan gebruiken. Vaak liggen de prijzen voor dergelijke computers verschillen niet veel in vergelijking met een losse tablet of iPad. Vergelijk zelf eens de verschillende modellen en kijk wat het beste bij je past. Elk model kent zijn eigen prijskaartje en dat komt natuurlijk ook met de prestaties.

TERUG NAAR BOVEN